След допитване във вайбър Владо Карамазов се връща в “Откраднат живот”

Карамазов като Христо Карагьозов  СНИМКА: НОВА ТВ

93% от 1953 души поискаха

той да играе пак в сериала

Владо Карамазов се завръща като хирурга Христо Карагьозов в “Откраднат живот”. Новината обяви самият актьор, след като пусна кратка анкета в своята общност във вайбър.

Всъщност това е едно от виртуалните места, в които известният актьор много често публикува интересни неща около себе си, както и свои снимки. Отговаря на въпроси, а понякога сам задава такива към своите почитатели.

“Едно допитване до всички вас. Да продължа ли да снимам в “Откраднат живот”? Вие решавате. Каквото каже тежката дума на къмюнитито, това ще е. Решавате съдбата ми”, написа във вайбър общността си Карамазов преди дни. И там пусна анкета “Да снимам ли в “Откраднат живот?”

93% от последователите му там посочиха “да, задължително, а само 6% - “не, недей”. Допитването на актьора беше съвсем представително - в него гласуваха 1953-ма души.

“Ще ви послушам. Ще влезна. Очаквайте ме скоро като Христо Карагьозов”, зарече се талантливият актьор малко след това. И наистина ще удържи на обещанието си.

Още днес, понеделник, той ще се върне на снимачната площадка на успешния медицински сериал. Но героят му ще се появи на екран най-вероятно след месец - в последните десетина епизода от осмия сезон на сериала.

Героят му Христо Карагьозов отсъстваше от сюжета, тъй като беше в Америка. Там живеят бившата му съпруга и синът му Пепе, заради когото хирургът замина зад океана.

Но сега баща и син ще се върнат в България и ще трябва да минат заедно през нови изпитания. Пепе пак го чакат трудни периоди, събития, които ще докоснат и останалите хора от болницата. Дали и майката на момченцето ще се прибере с тях, е една от завръзките в последните епизоди този сезон.

Миналата седмица в сюжета се върнаха още двама любими герои - докторите Василев и Генадиев, които бяха разменени като бебета още в началото на сериала. Двата епизода с тях събраха и най-висок рейтинг от всички серии на осмия сезон досега.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене