Красивата Юлия каза "Да" на депутата Александър Симов

Младоженците с кумовете си    СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

Червеният депутат Александър Симов се ожени в събота за любимата си Юлия Ал-Хаким. Кумове им станаха Нона Йотова и Богомил Бонев, с които са семейни приятели и на които младоженците се възхищават като двойка.

Булката бе с нестандартна, но много ефектна рокля - черна с бял мотив, известен във висшата мода като пейсли. Изборът бе случаен, но се оказа, че това е зороастрийски символ на вечността и живота. Освен това е мотив, който се използва от много иранки в официалните им рокли, казва Юлия, която е с персийски корени.

Вратовръзка със същия мотив си сложи пък младоженецът. Халките им са от бяло и розово злато, като в нейната са вплетени и брилянти. А букетът е от лилави и кремави рози и лилави орхидеи.

Юлия и Сашо са заедно вече 6 години. И двамата са журналисти, тя е и международен анализатор. Малко след запознанството им той се пренася при нея с една торба дрехи и над 10 кашона с книги. Не са им нужни години, за да разберат, че всеки от тях е намерил у другия сродната си душа, своята половинка. А преди малко повече от две години, дни след като стана депутат, Сашо предложи на Юлия и двамата се сгодиха.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?
Уличен артист подари своя картина на Сара Джесика Паркър

Напишете дума/думи за търсене