4Magic с игриво видео към най-новия си сингъл "Вселена"

Четири цветни момичета, всяко от тях с различна магия в себе си, достатъчна, за да създаде приятно объркване навсякъде, където се появят – дори в обикновена боулинг зала. Такава е случката във "Вселена" – видеото към едноименния нов сингъл на 4Magic.

"Вселена" е пореден хитов проект на момичешката банда, която спечели последния сезон на "Х Фактор". Песента е създадена от самите 4Magic и международен екип от автори по време на Sofia Songwriting Camp. Момичетата написват и българския текст. Сингълът ще се бори за челните позиции в родните и чуждестранните класации в две версии – българска и английска, като втората предстои да излезе до края на годината.

"Още, докато създавахме "Вселена" си представяхме клип с много цветове. Снимките на видеото бяха приключение, защото за първи път работихме цяла нощ без сън и почивка. Въпреки това, дори за миг, не усетихме умора. Страхотен адреналин. Още повече, че боулингът е сред любимите ни занимания, което направи снимачния процес още по-приятен", споделят Елия, Валентина, Елеонора и Никол.

Режисьор на видеото към „Вселена“ е Павлин Иванов – Баш, а зад камерата е Андрей Андреев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори

Напишете дума/думи за търсене