63-годишната Лесли е фитнес гуру в Инстаграм

Баба и нейната внучка от от Мелбърн, Австралия, впечатляват в социални медии с тренираните си тела.

63-годишният Лесли Максуел има силна преса на корема и добре оформени ръце и крака. 

Тя и 18-годишната Тиа Кристофи, често показват тренировките си във фитнеса и различните упражнения, които правят. Сред тях са вдигането на щанги, клякания с тежести, набирания на лост и лицеви опори.

Сред коментарите на последователите им в Инстаграм са „Най-готината баба, която някога съм виждал“ и „Бабата има ли човек до себе си?“

Тиа все още е в колежа, но вече има собствена линия за спортно облекло. Лесли е бивша световна шампионка по скулптура.

Сега тя е фитнес гуру и провежда 90-дневна програма, с която помага на хората да върнат "секси тялото си". Лесли споделя, че фитнесът е бил нейна страст през целия й живот.

„Винаги съм имала голям интерес към тренировките и здравето. Бях решена да намеря начин, да помогна на тялото си и да изглеждам и да се чувствам по-млада“, казва тя пред "Метро".

„Обичах да усещам, че съм силна и да печеля залагания с момчета дали мога да вдигна повече от тях. Моята майка ми казваше, че силният пол не обича момичета с мускули, но зная, че не е така", споделя още 63-годишната бодибилдърка.

„Тренирайте с тежести - така тонизирате мускулите си и тялото ви изглежда по-младо", отбелязва още тя.

Внучката й Тия е приела съвета й.

Тийнейджърката редовно споделя тренировките си в Инстаграм.Тя вече успява да печели по 75 000 долара от видеата и съветите си.

„Строго подбирам това кой и какво представям, тъй като искам моите последователи да знаят, че популяризирам продукти, които харесвам и в които вярвам“, казва Тиа пред "Дейли Стар".

„Публикувайте това, към което ви води страстта и не мислете какво ще кажат другите за вас. Бъдете верни на себе си", казва още тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене