Павел и Венци с нов албум

Хип-хоп дуото Pavell&Venci Venc’ е готово да представи своя нов албум на 27 ноември. Той ще събере някой от най-лиричните песни на рапърите и носи името – Upgrade.

Дни преди официалната премиера двамата имаха ексклузивен лайф в Bedroom club, който представиха като своята „генерална репетиция“ за голямото шоу.

На него присъстваха и част от най-близките им приятели, както и официалните им половинки. На снимки в социалните мрежи се вижда, че Павел е в компанията на Искрата и Кристина Нгуен. Преди дни рапъра пусна романтичен кадър с нея в Instagram, под който написа „Ако осъзнаваш, че имаш достатъчно, значи си истински богат.“ Именно на Кристина е посветен и куплет от последния им хит – „Не бих могъл“. Pavell&Venci Venc’ имат особен сантимент към парчето с Любо Киров, което подаряват на най-близките си хора. От сцената на клуба те направиха своеобразна изповед пред тях: „Това е песен за онези срещи по пътя, които ни вдигат на следващо ниво и ни карат да гледаме към бъдещето на дълги светлини.“

Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене