Родни звезди пеят, за да спасят живот

Битката за Кольо продължава - един концерт, който може да спаси живот!

На 28.11.2019 г. приятели на семейството на Кольо Тонков организират благотворителен концерт, за събиране на средства, с които да продължи лечението на момчето.

Специални гости на концерта са любими български изпълнители – Милица Божинова и Ваня Костова от Тоника СВ, Дичо, Джина Иванова от Трамвай № 5, Боян Михайлов, Мартина Иванова, Александър Александров – Алекс и др.

"Заповядайте да изкараме една приятна вечер с българската музика, която всички знаем и си тананикаме, в делник и празник, и нека заедно помогнем на Кольо", призовават сърдечно близките на момчето.

На 31 май 2019 г., Кольо Тонков претърпява тежка катастрофа с автомобил. Вследствие на която получава политравма и към момента се намира в състояние на будна кома. От един месец отново е в болница, поради настъпили усложнения от залежаването. За стабилизиране на състоянието му, момчето приема скъпоструващи лекарства, част от които се внасят от чужбина. След изписването му от медицинското заведение, той ще се нуждае от медикаменти, венозна храна, консумативи и рехабилитация, които на ден достигат непосилната за семейството му сума от над 200 лв. Необходими са и средства за последващо лечение в чужбина. Всеки събран лев е шанс да върнем Кольо при семейството му!

"Ние вярваме, че всяко добро дело се реализира с общи усилия и благодарение на съпричастността на всеки от нас. И най-малкият акт на добрина никога не е напразен", добавят близките. 

Час на събитието: 19:00 ч.

Място: Дом на културата „Искър“, гр. София, ж.к. „Дружба 1“, бул. „Кръстю Пастухов“ № 23. Вход: 10,00 лв.

Билети, може да закупите в мрежата на www.ticketportal.bg, Билетен център на НДК и на зала Aрена Армеец, бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, Booktrading, Greenwich Book Center, както и на място в деня на концерта

Вижте тук и повече информация за събитието. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене