Шефът на "Локо" (Пд) Христо Крушарски: Рано е да говорим за титла!

"Локо" (Пд) има най-резултатното нападение в Първа лига. Отборът е отбелязал 37 гола в 16 мача

Докъде може да стигне полетът на "Локо" (Пд) и Бруно Акрапович в Първа лига?

"Черно-белите" гостуват на лидера "Лудогорец" и при успех ще се доближат само на три точки от първото място. В Пловдив вече мечтаят за шампионска титла. Въпреки че в началото на първенството това изглеждаше невъзможна мисия...
Всичко може да се промени напълно, ако "Локо" вземе три точки утре в Разград. Мачът на "Лудогорец Арена" започва в 17,30 ч. и ще бъде предаван директно по Диема Спорт.
"Рано е да говорим за титла - откровен е президентът на "Локо" (Пд) Христо Крушарски пред "България Днес". - Не желая да натоварвам играчите с допълнително напрежение. Готови сме за дербито с "Лудогорец" и нямаме проблеми вътре в клуба. За допълнителни премии относно мача в Разград не искам да говоря. Играчите знаят, че при мен има заплати."
Феновете на "черно-белите" са готови да подкрепят своите момчета при важното гостуване. Има организирана екскурзия за двубоя в "Лудогорец" и интересът е огромен.

Христо Крушарски
Христо Крушарски

А възходът на "Локо" впечатлява и медиите в Босна и Херцеговина, родината на треньора Бруно Акрапович.
"В България най-голямата изненада е "Локомотив" от Пловдив, воден от бившия наш национал Бруно Акрапович - пише местното издание "Ослободжение". - Отборът е втори с 36 точки, на шест зад най-богатия клуб в първенството – "Лудогорец". "Локо" (Пд) оставя зад себе си три великана от столицата София – "Левски", ЦСКА и "Славия", пише в анализа си "Ослободжение". Босненският сайт не отписва "черно-белите" и от битката за титлата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене