Попето се връща в националния?

Елена Паришева може да убеди Ивелин Попов да се върне в националния

Жената на Ивелин изригна: Похарчи поколения таланти, вече може да вярваме

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов сензационно може да се върне в състава. Той обяви своето оттегляне, но е на път да размисли. Причината е освобождаването на Йордан Лечков като вицепрезидент на БФС.

Оказва се, че именно Лече е бил с основната вина за това Попето да реши да напусне националния отбор. Припомняме, че заради Лечков навремето и Димитър Бербатов се отказа от "лъвовете".

Съпругата на Ивелин Попов беше тази, която намекна за това. Бившата фолкпевица Елена Паришева изрази радост и оптимизъм след уволнението на Лечков от шефския пост. Тя сподели новината за решението на изпълкома, който единодушно премахна Лечков от позицията му.

Попето е лидер на националния тим
Попето е лидер на националния тим

"Днес е като 10.11. през 89-а... "Ветрилото" се разтваря и рано или късно справедливостта възтържествува. Жалко за толкова много поколения таланти, които бяха похарчени, в името на определени "личности"!!! Честито, България! Сега вече може и да вярваме", написа Паришева във фейсбук.

Попето може да се завърне в изключително важните мачове с Унгария и евентуално с Румъния или Исландия, които ни отварят невероятна възможност за класиране на Евро 2020.

Бившият вече вицепрезидент на БФС Йордан Лечков категорично заяви, че всички решения на Изпълкома са нелегитимни. Насроченият конгрес за 7 юни също ще бъде незаконен, убеден е героят от САЩ '94.

Йордан Лечков
Йордан Лечков

"Клубовете още не са изявили желание за конгрес. Когато справедливият съд се произнесе, тогава ще видим кой е прав. За да има редовен конгрес, той трябва да се свика по друг начин. Уставът категорично казва кой наследява президента. Аз оставка не съм подавал, нито съм си правил отвод. Вчера бе взето решение да бъдат прекратени трудовоправните взаимоотношения на Борислав Михайлов с БФС", отсече Лечков в ефира на БНТ.

"Колегите взеха някакво решение вчера, което за мен е нелегитимно. Когато има правила, трябва да ги спазваме, колкото и лоши да са те. Голямата разлика между мен и колегите е, че повечето от тях живеят на гърба на футбола, а аз давам за развитието на футболисти. Вярвам, че ще се класираме за европейското", каза още бившият национал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене