Райън Гигс към брат си: Исках само секс с жена ти!

Наташа разби две семейства

Райън и Родри Гигс не си говорят осем години след огромния сексскандал, който разтърси фамилията. През 2011 г. стана ясно, че легендата на "Манчестър Юнайтед" е имал връзка със съпругата на брат си Наташа в продължение на цели осем години. След разкриването на аферата семействата на двамата напълно се разбиха, а майката е взела страната на по-известния си син. Години по-късно Родри изля душата си и разкри скандални подробности от сапунената драма.

"Райън ме убеждаваше, че това е само секс - разказва по-малкият брат. - Те опитваха да се помирят с мен. Майка ми зае страната на брат ми, сякаш аз съм сторил нещо нередно. Аз имам три деца, а тя не ги е виждала. Единият ми син е на 5 години и никога не е срещал баба си. Другият е на 13 и също не я е виждал от години. А живеем на километър един от друг. Райън има син, който е на същата възраст. Нашите деца трябва да са близки, а те не знаят за съществуването си. Не съм разговарял с никого от семейството си от години. Всички се виждат с Райън, ходят на мачовете на Уелс, ядат хубава храна и се радват на гостоприемството му. Те харесват този лукс. Харесват нещата, които аз никога не съм имал. Всичко това са едни претенциозни глупости! Брат ми беше млад, скромен, работлив човек. Все още е трудолюбив, но вече е арогантен и смята, че всичко му е простено." 

Родри не може да преживее предателството
Родри не може да преживее предателството

Родри Гигс има двама синове от Наташа и се развежда с нея малко след като разбира за предателството на брат си. От своя страна Райън също сложи край на брака с жена си Стейси, на която дълги години изневерява. В момента бившата звезда на "Юнайтед" е с 15 години по-младата от него диджейка Хелън Холт. 

Гигс плати 20 млн. паунда за да се раздели с жена си
Гигс плати 20 млн. паунда за да се раздели с жена си

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене