Михаела Маринова като Гарвана спечели “Маскираният певец”

Гарванът спечели “Маскираният певец”, а под костюма, за огромна изненада на всички, се оказа Михаела Маринова. Предположенията на детективите бяха, че това са Крисия, Поли Генова или Виктория Георгиева. Михаела обаче успя майсторски да се прикрива на всички концерти и показа, че наистина е един от най-добрите гласове на музикалната ни сцена в момента.

Другата голяма изненада в шоуто по Нова тв бе Розата. Певицата Роберта бе най-често спряганата изпълнителка, която би могла да бъде под маската. Другата бе Есил Дюран. Розата обаче се оказа Жана Бергендорф, която се класира на второ място. Трета стана Маги Джанаварова, която се криеше под костюма на Пчелата.

По време на финалното шоу продуцентът Маги Халваджиян излезе на сцената и обяви, че скоро започва нов сезон на “Като две капки вода”. Този път обаче изданието ще бъде малко по-различно. Участниците ще са осем, но към седемте популярни имена, които тепърва ще бъдат обявени, ще застане и един зрител. Той ще бъде избран след селекция от всички желащи, които трябва да запишат три видеа със свои изпълнения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене