"Лудогорец" се хвърля в здрава битка: Мач за 1 млн. евро!

"Лудогорец" разби "Ференцварош" с 3:0 в Унгария

Мач за един милион евро.
За тази сума е битката между "Лудогорец" и "Ференцварош", която започва тази вечер от 22 ч. на стадиона в Разград.
Българският шампион ще продължи към елиминациите в турнира Лига Европа дори и при равенство. Унгарците ги устройва само победа. Отборът, който се класира за 1/16-финалите, ще прибере допълнително 1 милион евро в касата си. УЕФА осигурява премия от 500 000 евро за второ място в предварителната група. И още толкова за участие в жребия на 1/16-финалите. Победителите във всяка една от групите прибира по 1 милион евро, но "Еспаньол" е недостижим на върха в тази на "Лудогорец". В Разград ще се играе за второто място. Ако то бъде заето от нашия шампион, общата сума, която "орлите" ще спечелят, набъбва на повече от 4 млн. евро.

Станислав Генчев
Станислав Генчев

Очаква се и мениджърско нашествие в ложите на стадиона. Обект на интерес от чуждите мениджъри е нападателят на "Лудогорец" Джоди Лукоки. Той е желан от английски клубове. До вчера все още имаше билети за решителната битка, но прогнозите са, че за първия съдийски сигнал стадионът ще е пълен.
Над 700 привърженици на "Ференцварош" тръгват с влак за Разград, за да подкрепят своите любимци в решителния мач. За първи път фенове на гостуващ тим ще пристигнат в града със специална влакова композиция. Очаква се да пристигнат на гарата в града около 19 ч. в деня на срещата. В първата среща феновете на "Ференцварош" нямаха поводи за радост, защото отборът им беше пометен от "Лудогорец" с 0:3. Треньорът на "орлите" Станислав Генчев се зарече, че тимът му ще играе за победа и в реванша на родна земя.




ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене