Зидан: Отстраняваме "Ливърпул"!

Родриго (вляво) е възхитил треньора си

"Реал" (Мадрид) ще елиминира "Ливърпул", ако се падне с европейския клубен шампион на осминафиналите на Шампионската лига. В това е убеден треньорът на кралския тим Зинедин Зидан. Неговият отбор завърши на второ място в групата си, зад "Пари Сен Жермен". Това означава, че през пролетта ще трябва да се изправи срещу някой от победителите в групите. Жребият за следваща елиминационна фаза е в понеделник.

"Ливърпул" има да мъсти на "Реал" за загубения финал в Шампионската лига през пролетта на 2018 година в Киев.

"Ако се паднем с "Ливърпул", ще ги отстраним. Жребият не зависи от нас", заяви Зидан. Той пусна доста експериментален състав в Белгия при победата с 3:1 над "Брюж".

"Заслужавахме да вземем трите точки, защото бяхме много ефективни пред гола. "Брюж" също показа добра игра, но ние вдигнахме нивото през втората част. Доволен съм от победата и от начина, по който бе постигната. Доволен съм от играчите, които пуснах на терена", продължи френският специалист.

"Възхитен съм от Винисиус и Родриго заради техните голове и заради представянето им през целия мач. Не смятам, че Йович има проблем. Знам, че той има нужда да играе повече, но в момента задачата му е да разбере ситуацията и да продължава да работи здраво в тренировките", допълни Зидан.

Зинедин Зидан
Зинедин Зидан

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене