Играта “Джуманджи” забърква в нови опасности

Играта “Джуманджи” забърква в нови опасности “Джуманджи: Следващо ниво” ни връща в играта

Добре дошли в джунглата!

Четиримата колежани, победители в играта, се завръщат по домовете си за посрещане на Коледата.« Единият от тях, Спенсър, не се подчинява на общото решение да изключат от живота си играта и влиза в нея. За да го спасят и върнат в нашия свят, Марта, Фридж и Бетани трябва да се обединят и гмурнат в дръзко приключение във вселената на Джуманджи. Обаче играта е повредена и това, което четиримата знаят, вече не важи. Съществуват нови нива с големи опасности. Филмът е пълен с визуални ефекти. В ролите са Дани де Вито, Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джак Блек, Карън Гилън, Дани Глоувър и др.

Приключения по време на война

Във френско-немския филм “Транзит” се проследява съдбата на французин, който след инвазията на нацистите през Втората световна война си присвоява документите на мъртвец и избягва от страната. В странстванията си среща жена, която търси изчезналия си съпруг. Лентата е по романа на Анна Зегерс. В ролите са Франц Роговски, Паула Беер, Лилиан Батман.

ПРЕМИЕРА

Тайният живот на Джуди Гарланд

Велико превъплъщение на Рене Зелуегър като холивудската звезда Джуди Гарланд

Велико превъплъщение на Рене Зелуегър като холивудската звезда Джуди Гарланд в лентата “Джуди”!

В началото на филма Гарланд е на средна възраст, бездомна, разорена, въвлечена в битка за попечителство и почти отхвърлена от Холивуд. Тя копнее да се измъкне от контрола на шефа на “Метро-Голдуин-Майер”, който следи всичко в живота ѝ - от храната през личните ѝ срещи до лекарствата. В опит да постигне някакъв контрол върху кариерата си тя приема щат в лондонски театър и се маха от Америка.

Отказва да репетира и, съсипана от тревоги, безсъние и алкохолизъм, едва се добира до сцената за премиерата. Но веднъж излязла в светлината на прожекторите пред нетърпеливата публика, с микрофон в ръка и страхотен оркестър в готовност тя внезапно се усеща у дома си. Магията се получава. Зелуегър улавя болката и неустоимата харизма на звездата в последната година от живота ѝ. Режисьор е Рупърт Голд.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене