Пеп забрани коледното поркане

Гуардиола се оказа строг, не разрешава тържества

Никакви коледни купони няма да има тази година за футболистите на "Манчестър Сити"!  Причината мениджърът Хосеп Гуардиола да наложи тежката забрана е, че преди година играчите толкова са празнували, че после за няколко мача не са били във форма.

Освен че трябва да се въздържат при отбелязването на Коледа и Нова година, сините от Манчестър ще пропуснат и клубния банкет, включващ дефилиране от автобус, насрочено за четвъртък. Хубаво, но в неделя предстои важно гостуване на ДАрсеналУ и Пеп е обезпокоен за формата на възпитаниците си. От своя страна те били посъветвани да се веселят по домашно му, да внимават с напитките и да са по леглата далеч преди разсъмване. Така на банкета ще има повече за хапка и пийка за играчите от втория състав, както и за юношите, които забраната не лови.

В същото време ДДейли МейлУ твърди, че Пеп ще се възползва от клауза в договора си с клуба и вероятно ще напусне през лятото. Контрактът на някогашната звезда на ДБарса" е до края на сезон 2020-2021, но е предвидена възможност за прекратяването му година по-рано без неустойки. Вече дори се спряга името на бившия бос на ДТотнъмУ Маурицио Почетино за евентуален заместник на Гуардиола.

Въпреки спекулациите испанецът продължава да се грижи за селекцията, като в полезрението му попада младата звезда на ДРеал СосиедадУ Микел Ойрзабал. Според информациите ДБайернУ (Мюнхен) поддържа сериозен интерес към Лирой Сане, въпреки контузията му от август и отсъствието от терена. При положение че Сане замине за баварската столица, то Пеп е готов да плати 75 милиона евро за Ойрзабал още през януари.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене