Жената на Чичарито показа как кърми

Сара извади гръд публично, храни Ноа в Севиля

Половинката на нападателя Хавиер Ернандес-Чичарито скандализира Испания. Моделката Сара Кохан извади гръд и показа публично как кърми малкия си син Ноа. Футболното бебе се роди през миналата година.

Сара обича да провокира
Сара обича да провокира
Разкрепостената хубавица изобщо не се свени да разкрие сюблимния момент. Коментарите под кадрите са разнопосочни. Някои от последователите й я критикуват остро, но други одобряват майчината постъпка.

Моделката обича да скандализира и още преди раждането често пуска в социалните мрежи свои чисто голи снимки. Сара има 1,5 милиона последователи в инстаграм. Заедно с мексиканския нападател Хавиер Ернандес се преместиха да живеят от Лондон в Севиля. Миналия сезон Чичарито риташе в "Уест Хям", но след това под натиска на жена си избра да премине на по-топло и облече екипа на испанския "Севиля". 31-годишният голмайстор излезе на новия си тим 8 милиона евро.
Кохан храни с кърма малкия Ноа
Кохан храни с кърма малкия Ноа

Австралийската манекенка и Хавиер се залюбиха през лятото на 2018 година, когато бяха уловени от папараци на плажа в Маями. Сара може да се похвали, че е учила в Харвард и в университет в Колумбия.
Хавиер Ернандес рита в "Севиля"
Хавиер Ернандес рита в "Севиля"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене