Не изключили умишлено Меган от кралската среща

Меган Маркъл СНИМКА: Ройтерс

Меган Маркъл отрече твърденията, че е била умишлено изключена от вчерашната историческа кралска среща на върха в Сандрингам. Тя обяснява, че е решила да остави преговорите по абдикацията на съпруга си, принц Хари, пише Дейли Мейл.

Днес говорителят на двореца Кенсингтън също отхвърли твърденията, че Меган е изключена и каза: „В крайна сметка, принцът и съпругата му решиха, че не е необходимо херцогинята да се присъедини“, предава "Дарик Нюз".

В същото време принц Уилям се показа за първи път, откакто херцогът и херцогинята на Съсекс решиха да абдикират. Той участва тази сутрин в училищно бягане, след като се примири с уговорената емиграция на по-малкия си брат в Канада и отхвърли твърденията за дълбок разрив между двамата братя и техните съпруги.

След вчерашната семейна среща в Сандрингам британската кралица оповести историческо и емоционално изявление, изразяващо съжаление за решението на херцога и херцогинята на Съсекс да разделят времето си между Канада и Великобритания, докато прекратят своите кралски задължения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене