Чалга легендите с млади жени

Милко и Маргарита имат свои бизнеси

Дундуркат малки деца, въпреки че са на средна възраст 

Половинките им са бизнес дами и се занимават с благотворителност

Млади и сексапилни жени крият едни от най-емблематичните имена в родната чалга. "България Днес" ще ви покаже хубавите дами, които не са в светлината на прожекторите, но имат не по-малко интересни съдби от известните си мъже.
Успешна бизнесдама и винаги усмихната е жената до Милко Калайджиев. 46-годишната Маргарита и 68-годишният мустак №1 на републиката са заедно повече от четвърт век. Голямата разлика във възрастта не им пречи да се разбират отлично. Маргарита е работеща жена и не разчита на приходите от пеенето и бизнес начинанията на мъжа си - къщата за гости, язовира за риболов и отглеждането на пшеница. Милковата половинка има заведение в центъра на Свиленград, в което се предлагат храна и напитки. Маргарита е изцяло ангажирана с развлекателното място и всеки ден е там, за да може лично да контролира какво се сервира и как изглежда заведението. Преди години тя работи като митничар, но напуска системата и се захваща с бизнес в частния сектор.
И ако сега всичко в живота им е гладко, в началото на връзката имали много проблеми, защото родителите на Маргарита не харесвали Милко. "Родителите й много трудно ме приеха. Едни толкова консервативни хора, възпитани строго патриархално, трудно допуснаха до единственото си дете разведен мъж", разказва певецът и признава, че двамата нямат брак, но и не мислят за сватба.
Пред медиите Маргарита заявява, че роднините стояли настрана от мъжа й дори когато се появили близнаците Алекс и Антонио. Помирението дошло едва когато близнаците станали на 2-3 годинки.
Най-големият израз на любов от Милко към жена му е песента, която й посвещава - "Любовна биография". А припевът звучи така:
Магьосница, чаровница,
априлска теменуга,
най-сладката любовница,
най-милата съпруга.
С много по-млада съпруга може да се похвали и Радо Шишарката. 54-годишният култов певец е женен от 2012 г. за хубавата Силвия. През миналата година се роди синът им Самуил, а в момента и двамата са ангажирани в отглеждането на малкия юнак. Голямата житейска кауза на Силвия е фондацията "Хора за хората", която основават с Шишарката и има за цел да помага на деца в затруднено положение. Именно младата брюнетка е двигателят на всички благотворителни инициативи, а те са много. Радо и съпругата му пращат деца от социални домове на море и зимни почивки в родните курорти, доставят им хранителни продукти от първа необходимост и им купуват дрехи. Семейството с големи сърца не парадират с добротата, която правят, но вече са стотици децата, на които са помогнали. Фондацията е създадена през 2013 г. и оттогава са направени десетки инициативи.

Шишарката и Силвия помагат на деца
Шишарката и Силвия помагат на деца

Най-голямата легенда на зората на чалгата - Тошко Тодоров с хита "Радка Пиратка", също има по-млада половинка. Двамата с Миглена имат и малка дъщеричка, която е най-голямата радост на щастливата двойка. Тошко и Миглена живеят във Велико Търново, където почти всяка вечер Тодоров пее в местна кръчма. Младата дама се появява в много драматичен момент от живота на изпълнителя на "Радка Пиратка" - изпитва финансови затрудения, а за няколко години погребва и двете си дъщери.
Едва 30-годишен, Тошко губи двумесечното си момиченце, което страда от нелечима болест. Певецът изпада в тежка депресия и дълго време не може да се възстанови. През 2012 г. понася нов тежък удар. 24-годишната му дъщеря Даниела се самоубива, като се хвърля от петия етаж на жилищен блок във великотърновския квартал "Триъгълника". Загубата на второ дете съсипва Тодоров, който отново дълго време не може да се възстанови. Приятели на певеца разказват, че се отпускал да посяга към чашката. Но появата на Миглена се оказва спасителен пояс и в момента двамата имат щастливо семейство.

 Миглена идва във важен момент за Тошко Тодоров
Миглена идва във важен момент за Тошко Тодоров

Не с много по-млада жена, но с много голяма взаимна любов може да се похвали Руси Русев, който изпя вселенски хит "На бургаската гара".
"Щастлив съм, че вече 37 години имам семейство, възпитали сме и сме отгледали със съпругата ми две деца, изучили сме ги. Имаме добри приятели, това е много важно, щом сме здрави, значи всичко е наред", казва с усмивка Русев.
Най-тежко е може би в сърцето на Димитър Андонов, известен като Хисарския поп. Миналата година неговата любима Мария почина и оттогава 78-годишният изпълнител не спира да тъжи. Хисарския поп е щастлив, че през всичките тези години жена му е била до него и в добро, и в лошо и не го е изоставила.

Хисарския поп тъжи за любимата си Мария
Хисарския поп тъжи за любимата си Мария

"Тя беше най-големият ми критик. Правя песен в звукозаписното студио и първо тя я слуша. Казваше ми: "Андонов, това ми харесва", и едва тогава популяризирах песента. Много ми липсва, но животът продължава. Имам деца и внуци, които сега са голямата ми радост. За тях живея", заявява Андонов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?

Напишете дума/думи за търсене