Ако не можеш да решиш задачите на детето

Премиерата на продължението на забавната книга е на 22 януари

Няколко славни майки и бащи ще застанат пред вас, за да си кажат всичко.

Две години след успеха на “Да оцелееш като родител” на пазара вече може да откриете неговото още по-смешно продължение - “Да оцелееш като родител 2” (ИК “Сиела”) със съставители Елисавета Белобрадова и Красимира Хажииванова - създателките на “Майко мила!” и “Оле Мале”!

И тъй като повторението е майка на знанието, a споделената мъка е половин мъка, двете щури глави са готови да си кажат всичко, ама абсолютно всичко и да ви покажат всички преки пътища към смеха в джунглата на родителството.

На 22 януари от 19 ч в столичния клуб City Stage (пл. “България”) няма само да четем и да оцеляваме, но и ще играем. А какво ще играем, ще разберете съвсем скоро!

“Да оцелееш като родител 2” с текстовете на Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Йоана Станчева, Оля Антонова, Аксиния Генчева, Илиян Любомиров, Александър Миланов, Ралица Попгеоргиева, Ангелин Балсамаджиев и Захари Карабашлиев ще ви направят част от обичайните тревоги и вълнения, през които предстоящите и настоящи родители преминават. Всичко това, преразказано по невероятно забавен начин.

Готови ли сте да се изправите пред създателите на тези 37 смешни истории и да научите истината възможно ли е “Да оцелееш като родител”:

- ако си самотна майка на три деца;

- ако страдаш от хронична умора;

- ако за пръв път трябва да излезеш на арената “родителска среща”;

- ако трябва да решаваш задачи по математика, които отдавна не помниш;

- ако просто искаш да спиш, но няма кой да направи палачинки.

Списъкът е безкраен и ще покажем добрия и лошия пример. Или че просто универсален отговор няма. Защото каквото и да се случва, все пак важното е да сме здрави и да се грижим за себе си, за да може и другите около нас да са добре. Защото това е то да си родител - едно безкрайно приключение, в което има от всичко по малко - и смях, и тъга, и болка, и радост. Но всичко винаги си заслужава и не бихме го заменили за нищо на света.

Входът е свободен.

Ще излъжем, ако ви кажем, че това ще е сериозна премиера. Няма да бъде такава.

Портретите на кралици, изобретателки, писателки

“Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2” (ИК “Сиела”) е продължението на сензационния бестселър на New York Times от Елена Фавили и Франческа Кавало, събрал 100 истории, които вдъхновиха момичетата по целия свят да мечтаят повече, да се стремят все по-нагоре и да се борят с все сила.

Втората част от книгата, преведена на повече от четиридесет езика, включва разкази, събрани от цял свят - за изцяло женския отряд срещу бракониери в Южна Африка, за азиатско-американската пожарникарка, за ирландката, която си построила самолет и летяла с него, - и показва, че приказките могат да се сбъдват.

В “Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2” ще откриете портретите на кралици и активистки, астронавтки и изобретателки, фотографки и писателки, спортистки и музикантки - всички до една с удивителни съдби, които показват, че няма нищо невъзможно. Всичко, което те имат да кажат, е много простичко, но е нещо, което често забравяме и имаме нужда да си припомняме, а именно: “Мили момичета бунтарки, не забравяйте: ВИЕ сте обещанието, вие сте силата. Не отстъпвайте и всички ще се движим напред.” 

Ода за женствеността и вътрешната сила

Творческото пътешествие на най-продаваната в света поетеса - канадската поетеса от индийски произход Рупи Каур, продължава с втора стихосбирка, “слънцето и нейните цветя”, по стъпките на първия ѝ бестселър “мляко и мед”. Дългоочакваният втори сборник (ИК “Сиела”) затвърждава успеха на 24-годишната поетеса - наричана гласа на своето поколение, която успява да върне интереса към поезията. “слънцето и нейните цветя” изминава житейския път на Рупи от страданието по загубата, през намирането на вътрешната сила и преодоляването. 

Вижте класацията на най-купуваните заглавия на "Сиела":

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене