БЛИЗНАЦИ: Гордост

РАБОТА Подгответе заключителните документи по започнати проекти, които завършвате в срок. Горди сте с постиженията си. Приключете спокойно задачите си. Оценката за работата ви ще бъде отличното заплащане. Не пропускайте да си дадете почивка. От понеделник обмислете как да съхраните финансовата си стабилност. Не се задълбочавайте до стрес в ежедневните професионални проблеми. Не търсете несъществуващи грешки в работата на колегите си. Вместо да си печелите врагове, проявете такт и не допускайте разправии. Успехът може да се отклони от пътя ви, ако прекалите с вашата самоувереност. Бъдете внимателни и задълбочени в служебните си задължения.

ЗДРАВЕ Здравето ви зависи от умението да живеете здравословно и поне за седмица или няколко дни да не палите цигара и да се разхождате на чист въздух.

ЛЮБОВ Чувствате се неотразими. Засилва се вашето самочувствие. Отношенията с близките ви са хармонични и искрени. Бъдете отговорни към децата си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене