Джошуа и Пулев делят 65/35

Пулев и Джошуа трябва да се разберат до две седмици

Истанбул и Саудитска Арабия наддават за домакинството


Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще разделят общия хонорар от битката за световните титли в тежка категория в съотношение 65/35 за британеца. Това повели Международната боксова федерация. За сравнение, Кобрата получи само 20% от общия хонорар при предишния мач за световната корона срещу Владимир Кличко през 2014 г. Тогава Пулев беше представляван от тима "Зауерланд". Сега за неговите дела се грижи могъщото трио: мениджърът Ивайло Гоцев, адвокатът на Дон Кинг - Джон Уърт, и легендарният промоутър Боб Аръм.
"Имаме договорка с Еди Хърн да уточним всичко до 31 януари - обясни Ивайло Гоцев, който в момента е в Истанбул. - Всеки от нас полага усилия, за да подсигурим най-добри финансови условия за двамата боксьори. Еди Хърн работи в Саудитска Арабия, а аз в Турция. Моята работа е свършена. Имаме два варианта за дати през май на стадиона на "Бешикташ" - "Водафон парк". Съоръжението е подходящо за бокс. Нашата идея е мачът да се проведе в Турция. Никога досега подобна среща не е организирана на Балканите."
Ако не се стигне до споразумение между двете страни, ще бъде организиран търг за домакинство.
"Разговорите, че Джошуа може да се договори с Усик, са спекулации. Украинецът има още един мач по договор с компанията на Хърн – "Мачрум", и те ще се опитат да го задържат - обясни Ивайло Гоцев слуховете, че британският шампион може да избяга от мач с Пулев. - Надявам се хората на Джошуа да нямат други планове и да се опитат да пренасочат битката с Кубрат за Лондон. Това няма как да стане."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене