Скарлет Йохансон разкри детайли за 24-ия филм от "Черната вдовица"

Скарлет Йохансон Снимка: Ройтерс

Скарлет Йохансон разкрива подробности за 24-ия филм от поредицата "Черната вдовица", чиято премиера е на 1 май, предаде БТА.

Създателите на 24-ия филм от поредицата в специално видео зад кадър разкриват интересни детайли за продукцията. Продуцентът Кевин Файги, режисьорът Кейт Шортланд и Скарлет Йохансон (Наташа) разказват за основната заплаха, която ще разтърси света на Наташа - енигматичният суперзлодей Таскмастър.

Фентъзи екшънът ще срещне зрителите и с нейното "семейство". Това са Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), част от мистериозен научен експеримент. Явяващият се като техен баща Алексей Шостаков (Дейвид Харбър) е известен като Червения пазител - руския еквивалент на Капитан Америка.

"Черната вдовица" пресъздава емоционалната история на Наташа Романоф и нейния труден път от опасен наемен убиец на КГБ, през агент на ЩИТ, до един от най-важните членове на Отмъстителите.

Действието се развива малко след събитията от "Първия отмъстител: Войната на героите", когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Докато бяга от закона, Наташа Романоф трябва да се изправи срещу демоните от мрачното си минало. Това се случва за първи път, в който тя е оставена да действа свободно и сама да взима решения за съдбата си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене