Запалянковци напират за среща с премиера

"Сините" фенове са готови на крайни действия

Националният клуб на привържениците на "Левски" иска среща с премиера на България Бойко Борисов. Повод за искането на феновете е, че са сериозно притеснени след срещата с Васил Божков, на която той обяви, че клубът ще фалира, ако му бъде фалиран бизнесът с "Национална лотария".

От НКП категорично подчертават, че не искат да защитават частните интереси на никой, а ги интересува единственото бъдещето на любимия клуб.

Ето дословно становището на НКП: "След срещата със собствениците и ръководството на ПФК "Левски" АД Националният клуб на привържениците на "Левски" взе решение да изпрати писмо с искане за среща с министър-председателя на Република България.
В последните няколко дни в медийното пространство бяха изнесени редица публикации, че "Левски" е изправен пред сериозната заплаха от финансов колапс и фалит вследствие на внесени в Народното събрание законодателни инициативи, които касаят генерална промяна в регулационния режим, уреждащ дейността на дружествата, чийто предмет на дейност е свързан с организирането и провеждането на хазартни игри. Тези опасения бяха потвърдени и на среща между собствениците и ръководството на ПФК "Левски" АД и на привържениците.

Дебело подчертаваме, че ние не проявяваме загриженост за ничии частни икономически, финансови или политически интереси, както и че не желаем любовта ни към "Левски" да бъде използвана в политически или икономически сделки и противопоставяния.

От друга страна, не можем да не бъдем сериозно притеснени, когато от редица места се чуват мнения и прогнози, че бъдещите промени, касаещи дейността на някои от основните субекти, осигуряващи финансирането на нашия клуб, ще предизвикат неговата фактическа "смърт" и той ще бъде закрит и ликвидиран."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене