Мис Силикон влезе в "Откраднат живот"

Миткова се гушка с главния герой д-р Захариев

Боряна Миткова се похвали с нови, двойно по-големи гърди

Еротичен модел с огромен бюст влиза в хитовия сериал "Откраднат живот". Това е Мис Силикон 2016 Боряна Миткова. Сексапилната брюнетка за първи път се снима във филмова лента. Боряна ще играе бившата любовница на богат мъж. Появата й ще бъде във втори епизод на новия сезон, който се снима в момента.
Боряна проговори единствено пред "България Днес" за новото си поприще. Тя призна, че се е притеснявала преди дебюта си в киното. Миската е получила голяма подкрепа от актьора Емил Марков, който играе главната роля на доц. Петър Захариев - акушер-гинеколог.
"Поканата дойде от моя позната, не беше очаквана изобщо. Много се притеснявах, защото това е първата ми от този тип изяви. След като започнаха снимките, видях, че няма нищо страшно. Всички бяха изключително мили с мен", признава силиконовата красавица.
"За Емил Марков и Ралица Паскалева, с които снимах, мога да кажа, че са страхотни професионалисти. Държаха се невероятно и двамата. Помагаха ми, когато имах затруднения, и с това допринесоха в голяма степен, за да се справя успешно с ролята", разкри още 25-годишната Боряна.

Миската не се притеснява да се съблича гола
Миската не се притеснява да се съблича гола

Само преди около месец тя се подлага на операция, за да увеличи още бюста си. Сега моделката може да претендира, че притежава едни от най-големите гърди у нас.
"Наскоро смених силикона. Сложих си двойно по-големи импланти. Преди бях с 420 кубика във всяка гърда, а сега поставих по 830", похвали се Миткова.
Родената във Видин чаровница е един от най-атрактивните еротични модели и блян на всеки мъж. Още през 2012 година печели титлата Мис в своя град. Впоследствие към нея започват да валят куп неприлични предложения. Признава, че е отказвала 20 бона за секс. Преди време е била ухажвана и от капитана на националния отбор по футбол Ивелин Попов, но до връзка така и не се е стигнало.
Ето ги новите огромни цици на Боряна
Ето ги новите огромни цици на Боряна

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене