Разцепление в "синьо"

Феновете на "Левски" пак не се разбраха

Така желаното обединение на левскарите не издържа и седмица. Феновете на "сините" продължават да са разединени и пред угрозата клубът да изпадне във финансов колапс.

Те не могат да се разберат дали да подкрепят собственика Васил Божков. Немалка част от привържениците искат да протестират срещу предложения от Валери Симеонов закон, който цели национализирането на лотарията на бизнесмена. Сред тях са "Ултрас Левски" и още няколко фракции.

Ултрасите от НКП дават заден в последните дни. Това се видя най-вече след извънредното събрание на Националния клуб на привържениците в събота. Там така и не успя да се стигне до единна позиция. Вместо това бе възложено на фен организациите по провинцията да излязат със свои решения. Едва след това ще се пусне обща такава.

Васил Божков
Васил Божков

"Фен клубовете трябва да си говорят с членската маса, да я информират, след което да вземат решения дали ще застанат зад обща позиция, или ще се чуят други гласове, заяви председателят на НКП Степан Хиндлиян. - Ще излезем с официална позиция съвсем скоро, след като представителите информират феновете. Изчакваме в този момент всеки да разбере какво стана на срещата, след което като се съберат позициите, НКП ще си каже окончателната дума. В социалните мрежи е пълно с хора, които призовават за излизане по улиците. Реално ще видим. Смятам, че в продължение на една седмица седяхме стабилни и монолитни. Това беше най-правилната позиция на левскарската общност, но основният извод след срещата при премиера е всъщност, че не е точно така."

Държанието на хората от НКП подразни немалко фенове на тима. Обвиняват ги, че търсят свои ползи, а не мислят за "Левски". Има и призиви за смяна на ръководството на Националния клуб на привържениците. Фенове обявяват, че повече няма да плащат членския си внос към него.

Според хора до клуба не е изключена и нова среща на Божков с привържениците. Засега се изчаква решението на НКП, както и какви ще бъдат действията на политиците.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене