Жезус заряза моделка

 Фернанда е разбита от постъпката на любимия

Звездата на "Манчестър Сити" Габриел Жезус отново е свободен мъж. Той се раздели с гаджето си Фернанда Куироз след едва няколкомесечна връзка.

Красивата моделка и нападателят заживяха заедно в именито му в Чешир през октомври. Те започнаха да се срещат през лятото. След това тя се премести в Англия от Бразилия, за да бъде с 22-годишния играч.

За коледните празници Фернанда се прибрала до вкъщи да види семейството си. В същото време Жезус обявил, че слага край на връзката им, блокирал я в инстаграм и изтрил всичките им снимки заедно.

"Тя е разбита - сподели неин приятел пред "Сън". - Той й беше казал, че я обича и че тя е жената на живота му. След това, когато се прибра до Бразилия, той й се обади, за да каже, че всичко е свършило. Жезус й заяви, че не желае да е обвързан и иска да се концентрира върху кариерата си."

Жезус и бразилката изглеждаха лудо влюбени
Жезус и бразилката изглеждаха лудо влюбени

Според близки до двойката основната вина за края на връзката им е в майката на Габриел - Вера. Тя е основната жена в живота му. Нападателят на "Сити" е известен с предаността си към нея. Тя от своя страна още го нарича "бебе".

"Приятелките му трябва да живеят по моите правила - споделя тя неведнъж. - Няма да има оставане в дома ни за пренощуване. Никога няма да приема синът ми да пренебрегва дъщерите на другите. Моят син няма да забремени нечия друга дъщеря. Изисквам уважение, защото отгледах и трите си деца сама, с Божията помощ."

Огромната заплата на Габриел също се контролира от неговата майка. Тя му отпуска само джобни, за да не се изкушава да пропилее парите си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене