Галя от "Каризма" и Тото от "СкандаУ" влизат в „Като две капки вода“

Галя

След дългогодишно откъсване от сцената Галя от вече несъществуващия дует "Каризма" се завръща към музиката. Тя ще бъде сред участниците в шоуто за имитации "Като две капки вода". 

“Предстоящото си участие в “Като две капки вода” приемам с неподправен трепет и вълнение като една много приятна изненада. Да влезеш в ролята на любими свои артисти и идоли е очарователно силен и трогателен момент за всеки от нас като изпълнител. От друга страна елементът на безкрайна забава, което прави предаването толкова популярно, ти дава свободата да се насладиш на едно невероятно шоу, в което сме заедно с куп колеги, професионалисти и страхотния екип на предаването – едно цяло съзвездие само по себе си. Ще се радвам да изживеем всичко това заедно!”, казва Галя.

Още един изпълнител от дует - Йонислав Йотов-Тото от "СкандаУ" ще излезе на сцената на "Като две капки вода" не само като индивидуален изпълнител, а и в ролята на различни звезди от българската и световната сцена.

„Едно приключение без претенции, с много усмивки и все искрени. Това очаквам!“, признава Тото. 

Тото
Тото

Шоуто започва на 24 февруари и още тогава Галя, Тото, Фики, Дара, Антоан и Георги ще влязат в обувките на първите образи заедно с останалите звезди в шоуто, които тепърва ще бъдат обявени. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене