"Барса" остава без Алба

Алба получи контузия срещу "Хетафе"

"Барселона" остава без стълба си в лявата част на терена Жорди Алба, при това за поне три седмици, съобщава "Мундо Депортиво". Футболистът е получил контузия на аддуктора на десния крак, което означава, че няма да е готов и за първия мач от 1/8-финалите в Шампионската лига срещу "Наполи" на 25 февруари.

В отсъствието на Алба на неговата позиция се очаква треньорът Кике Сетиен да разчита на Жуниор Фирпо, който да уплътни левия фланг на отбора. Играчът с доминикански корени бе резерва на Алба и при предишния наставник Ернесто Валверде. Сетиен го познава от времето в "Бетис", където разчиташе на него.

"Барселона" постигна трудна победа с 2:1 над гостуващия "Хетафе" в мач от 24-ия кръг на Ла Лига, игран на "Камп Ноу". Антоан Гризман (34) и Сержи Роберто (39) се разписаха за "блаугранас". С успеха "Барса" временно изравни по точки лидера "Реал" (Мадрид), който игра снощи.
В коментарите в испанските медии отровено се признава, че до края на сезона най-много ще се разчита на нападателния дует Меси-Гризман, включително и в Шампионската лига.

Жуниор Фирпо става временно титуляр
Жуниор Фирпо става временно титуляр
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене