Музиканти призоваха Кубрат Пулев да излезе срещу Джошуа с българска мелодия

Пулев ще се изправи срещу Джошуа на 20 юни на "Тотнъм Стейдиъм" в Лондон.

Кубрат Пулев да излезе на ринга в предстоящия мач срещу Антъни Джошуа на българска песен, призоваха наши музиканти в рамките на кампанията "За повече българска музика в ефира".

"Кубрат Пулев винаги е показвал любов към България и всичко българско. Затова се надяваме, че за този исторически мач той отново ще избере българска песен и така ще накара милиони българи да се почувстваме горди. Вярваме, че това ще му донесе късмет", казва музикантът Ясен Козев в специално видеообръщение, пуснато в социалните мрежи.

През 2018 г. Кобрата избра "Притури се планината" в съпровод на 101 каба гайди за излизането си в победния мач срещу Хюу Фюри. През 2014 година за двубоя срещу Владимир Кличко обаче Пулев се спря на парчето на AC/DC Thunderstruck.

Кампанията "За повече българска музика в ефира" стартира през февруари, като зад нея застанаха стотици утвърдени музиканти, изпълнители, автори, музикални продуценти и представители на браншови организации от сферата на културата. Сред тях са Васил Найденов, Орлин Горанов, музикантите от групите ФСБ, Д2, "Ревю", Графа, Михаела Филева, Прея и Тото от "СкандаУ".

Кубрат Пулев ще се изправи срещу Антъни Джошуа на 20 юни на "Тотнъм Стейдиъм" в Лондон.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене