Сексбомби надъхват "Интер"

Агустина гушка голаджията

Сексбомби надъхват "Интер" за битката с "Лудогорец". Куп красавици блестят до звездите на италианския гранд, но за съжаление едва ли ще блеснат на стадиона в Разград, а ще стискат палци пред телевизорите

Мартинес
Мартинес
. Една от най-атрактивните мацки при "нерадзурите" е половинката на нападателя Лаутаро Мартинес, който вероятно ще води атаката срещу "Лудогорец".
Де Врий
Де Врий
Аржентинският модел Агустина Гандолфо е изключително популярна в Италия
Анна не пропуска мач на Пламен Илиев
Анна не пропуска мач на Пламен Илиев
и има стотици хиляди фенове в социалните мрежи. Моделът редовно изкушава с разголени снимки и успя достойно да замени като секссимвол №1 в Милано Уанда Нара, която се премести в Париж заедно с доскорошната звезда на "Интер" Мауро Икарди.
Елена и Терзиев обожават почивките заедно
Елена и Терзиев обожават почивките заедно

Друга красавица в отбора на половинките е приятелката на защитника Стефан де Врай. Това е Дойна Туркану, която впечатлява с естествената си хубост. Тя също в миналото работи като модел, но сега се е отдала предимно на пътешествия с любимия си.
В "Лудогорец" също има с какво да се гордеят. Повечето от играчите в българския шампион вече са женени, а през миналата година имаше и бум на бебетата в Разград. Една от най-чаровните половинки е тази на вратаря Пламен Илиев. Анна е до вратаря от дълги години, а двамата са вече и щастливи родители. Защитникът Георги Терзиев също се хвали с красива половинка. Тя се казва Елена и също вече е сред майките в "Лудогорец".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?

Напишете дума/думи за търсене