Истински пожарникари гледаха премиерно "Ягодова луна" с Асен Блатечки

Екипът се събра за предпремиерна прожекция по-рано днес.
СНИМКИ: НОВА ТВ

Истински пожарникари бяха сред първите зрители на драматичния сериал на Нова тв "Ягодова луна". В центъра му са именно те - пожарникарите, които с работата си спасяват човешки животи.

Комисар Тошко Тошев, заместник-директор на Столична дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, лично поздрави актьора Асен Блатечки за автентичното му представяне. „По време на снимките разчитахме изцяло на подкрепа на професионалистите. Всички пожарникарски костюми са истински и са на действащи хора в тази прекрасна професия“, разказа Блатечки.

Александър Сано и Рая Пеева са с роли в сериала.
Александър Сано и Рая Пеева са с роли в сериала.

"Ягодова луна“ е сериал, който ще ви изненада с разказ за едни много специални хора – пожарникарите. В сериала ще видите преплитащи се сюжетни линии и любов, а освен тях - екшън и каскади", каза колежката му Радина Боршош след премиерната прожекция.

"С Елена Иванова, с която работим в тандем, стигнахме до идеята да покажем живота на съвременните пожарникари през драмите на героите – тези, които преживява всеки българин, всеки родител, всеки влюбен. Пожарникарската професия остава една от най-важните и чисти професии в днешни дни. Хората, които работят това, живеят един изключително достоен живот, който не подлежи на никаква морална корупция. Това ще видите и в сериала“, обясни сценаристката Милена Фучеджиева.

"Ягодова луна" тръгва на 25 февруари от 22 ч по Нова тв.

Александър Сано и Радина Боршош
Александър Сано и Радина Боршош

Част от актьорския състав
Част от актьорския състав

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене