Бен Афлек: Разводът с Дженифър Гарнър е най-голямата болка в живота ми

Бен Афлек СНИМКА: Ройтерс

Актьорът и режисьор Бен Афлек сподели в интервю, че разводът му с актрисата Дженифър Гарнър е най-голямата болка в живота му. В емоционално интервю пред носителят на „Оскар“ разкри подробности около проблемите с алкохола, неуспешният му брак и актьорската кариера.

Афлек разказа, че най-трудни са били годините 2015 и 2016, когато алкохолизмът и проблемите в брака му са се „захранвали един друг“.

През 2015 г. Гарнър и Афлек обявиха, че се разделят и се разведоха през 2018 г. Двамата бяха заедно от 2004 г., като имат и три деца – Вайлът на 14 години, Серафина на 11 и Самюел на 7, предава Би Ти Ви.

В интервюто Афлек споделя, че все още се бори с вината, която изпитва след развода си с Гарнър.

„Този развод е най-голямата болка в живота ми. Срамът и вината са токсични. Нищо добро не излиза от тях. Това е едно постоянно усещане за омраза към себе си“, казва Афлек.

През годините Бен Афлек е имал сериозни проблеми с алкохола, като многократно е влизал в специализирани лечебни заведения за лечение. Миналата година той отново посегна към чашата, като беше заснет пиян на парти.

„Връщането към алкохола е много срамно. Иска ми се да не се беше случвало, искаше ми се да нямаше кадри в интернет, които децата ми да видят. Двамата с Джен направихме всичко, за да го обсъдим с тях и да бъдем откровени“, спомня си Афлек.

По време на снимките на последния си филм актьорът претърпял много сериозна емоционална криза. В лентата със заглавие „Пътят назад“ Афлек играе бивша баскетболна звезда, която се опитва да се завърне в играта като треньор, след като алкохолизмът е станал причина за развода му – роля изключително близка до житейската ситуация на Афлек.

По време на снимките на една от сцените, актьорът получил нервен срив заради приликите между героя му и неговият истински живот.

Актьорът също така разкри, че се е отказал от ролята на Батман, защото негов приятел го предупредил, че „ще се пропие до смърт“ ако заснеме останалите серии.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене