Алекс Петканова ще води своя рубрика в "Гласът на България"

Снимка: "Гласът на България"

Красивата моделка и инфлуенсър Александра Петканова ще бъде водеща на рубрика в "Гласът на България". Тя ще бъде в ролята на V-Reporter и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“. В тандем с добре познатите звездни водещи - хип-хоп дуото Pavell&VenciVenc’, тя ще следи какво се случва в предаването и три пъти седмично ще разкрива ексклузивно съдържание в дигиталните платформи на bTV Media Group.

Припомняме, че "24 часа" обяви новината, че Алекс Петканова влиза в шоуто още през ноември.

Александра влиза зад кулисите на шоуто, от където ще представя авторски видеоматериали в рубриката „Гласът зад кадър“, които онлайн потребителите могат да гледат в официалния сайт http://glasat.btv.bg/ и Facebook страницата на предаването. Петканова ще разкрива за зрителите вълнуващи моменти от работния процес, както и миговете на напрежение и смях между новата вълна музикални таланти и треньорите. Като V-Reporter тя ще предлага и забавни предизвикателства, показващи в различна светлина както кандидатите за славата, така и Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев.

„Много съм щастлива, че bTV ми даде възможност да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу! Радвам се, че мога да проследя от различен ъгъл пътя на талантите към голямата сцена и да споделя със зрителите най-вълнуващите преживявания на участниците в битката за титлата „глас на България“. В дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ участниците и треньорите ще покажат повече от емоциите, надеждите и амбициите си“, казва Александра.

Феновете на „Гласът на България“ отново ще могат да следят всичко, което се случва зад кадър, благодарение на допълнителните видеоматериали, които ще бъдат достъпни в сайта http://glasat.btv.bg/ и във Facebook страницата на предаването.

"Гласът на България"  стартира на 23 февруари по Би Ти Ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене