Два месеца по-рано свършиха билетите за първия концерт от турнето на Лили Иванова

Лили Иванова пак ще пее в различни градове на страната.
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ПРИМАТА

Два месеца преди да излезе на сцена в рамките на националното си турне, Лили Иванова разпродаде билетите за първия си концерт. Макар да бяха пуснати и допълнителни билети за спектакъла ѝ във Видин на 8 април, и те свършиха само за няколко дни. Там примата ще пее в зала “Фестивална”.

Вече се превърна в традиция всяка година Лили Иванова да пее в различни градове в страната. След Видин турнето на певицата продължава в Бургас на 27 април. Следват концертите ѝ в Сливен на 29 април, в Гоце Делчев на 12 май, в Самоков на 20 май, в Пазарджик на 17 юни, в Пловдив на 12 август, във Варна на 19 август, в Плевен на 8 септември, във Велико Търново на 4 октомври, в Добрич на 6 октомври, в Шумен на 8 октомври, в Русе на 10 октомври и в Благоевград на 13 октомври.

Лили Иванова ще изнесе три концерта и в София. Първият ще е на през лятото - на 15 юли, и ще е на открито край езерото в Панчарево. След това отново ще се качи на голямата сцена в зала 1 на НДК за два последователни концета - 27 и 28 ноември от 20 ч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене