Измамници събират пари за "Левски"

Феновете могат да даряват в урни по време на мачовете

Измамници трупат пари на гърба на "Левски"! Групичка от няколко човека обикаля по софийските улици и иска "лепта" за закъсалия гранд, научи "България Днес". Хитреците са облечени с фланелки и носят аксесоари на "Левски". За още повече достоверност са оборудвани дори и с печат, който "удостоверява" дарението. Сред тях има и момичета, които също помагат за изстискването на случайни минувачи. Групата е забелязана на улица "Одрин" миналата седмица и на още няколко места в София. "Срещнаха ме и ме попитаха дали искам да дам лепта за "Левски" - разказва очевидец. - Отговорих им, че съм от ЦСКА и ги подминах. Бяха с фланелки на "Левски" и баджове, помислих че са от клуба. Някои хора се спряха и дадоха по 10-20 лева. Записваха имената на "дарителите" в тефтер."
От "Герена" категорично отрекоха да имат нещо общо с акцията. Феновете на "Левски" могат да помагат финансово чрез дарителски сметки, закупуване на абонаменти карти и клубни артикули. Хората могат да даряват и в специални урни по време на мачовете.
"Пари на улицата не събираме - каза изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев пред "България Днес". - За пръв път чувам за такова нещо. Клубът няма нищо общо и не е оторизирал никого за подобна дейност. Ако това е вярно, значи тези хора са измамници." След сигнала на "България Днес" от "Левски" пуснаха официално съобщение, в което призовават феновете да даряват средства само по упоменатите от клуба начини.
През последните две седмици "сините" събраха над 500 000 лева от продажба на билети, артикули и абонаментни карти. Отделно в дарителските сметки има постъпили над 270 бона. С тях клубът ще погасява дълговете си към НАП.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене