Луна се прави на Лили

Луна

Певицата завладява "Като две капки вода"

Поканиха ме на Богоявление, нямаше как да откажа, казва фурията

Безстрашна и непоклатима, певицата Луна влиза в предаването "Като две капки вода", за да завладее зрители и жури.

Броени часове преди да влезе в шоуто, тя сподели пред "България Днес" страховете и желанията си, свързани с предаването.
"Това е последният формат, в който влизам, и с него затварям цикъла, участвала съм във всички предавания. Горда съм, че влизам в шоуто в този 8-и сезон, защото това число е съдбовно за мен", разкри пред вестника тя.
Най-голямата мистерия е обвързана с първия образ, в който трябва да влезе фолкфурията. "Вече може да ми казвате Лили. Това ще е моят първи образ, на единствената, недостижима Лили Иванова. Ще изпълня песен от младините й, с късата черна коса. Нямам търпение, ще дам всичко от себе си за публиката", разкри тя.

Лили Иванова
Лили Иванова

Луна категорично не се страхува да изпълни каквато и да е песен, независимо на какъв език. Призна и че не вижда конкуренция в нито един от останалите участници. "Не гледам на колегите си като конкуренция. Ето например, радвам се, че ще пея на една сцена с Фики, израснала съм с неговия баща Тони Стораро. Ние сме съграждани от Шумен и ще се подкрепяме. Мисля, че се разбираме изключително добре помежду си и няма място за съперничество", добави изпълнителката на "Всички на крака".
Блондинката разкри, че е приела да участва във формата, тъй като била поканена на Богоявление, а на този ден нямало как да откаже.
Тя коментира и Фънки, който е част от журито и е познат с пиперливия си език и коментари и с когото имаха дрязги и скандали в къщата на "Биг брадър", където преди 2 години бяха съквартиранти.
Тогава рокаджията и представителката на лекия жанр бяха на ръба на побой и не спряха със словесните нападки.

Фънки и блондинката бяха във война в "Биг брадър"
Фънки и блондинката бяха във война в "Биг брадър"

Той я нарече дрисла и бездарница, а тя му каза, че цялата е негова. Изказванията й му попариха едрия рокаджия, който я парира рязко с изказването: "Ти миришеш на бабичка, не те искам".
Текстове:
Изпълнителката не се страхува от предизвикателства в предаването за имитации

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене