Матеус отписва "Челси"

"Байерн" е фаворит срещу "Челси", твърди Лотар Матеус

Бай, бай, "Челси"!

Легендарният полузащитник на "Байерн" и германския национален отбор Лотар Матеус погребва "Челси" с унищожително изказване в навечерието на битката в Шампионска лига.

Баварците гостуват на "Стамфорд бридж" в Лондон тази вечер от 22 ч.

"Байерн" е големият фаворит в мачовете срещу "сините" - категоричен е Матеус пред вестник "Абендцайтунг". - Това вече не е големият "Челси" от миналото с играчи като Балак, Тери, Лампард и Дрогба. Те са млад отбор, който минава през преходен период. Ако "Байерн" изиграе два мача на своето обичайно ниво, ще продължи напред. Като качество на състава "Байерн" е доста над "Челси". Във Висшата лига "сините" са четвърти, на 30 точки зад "Ливърпул". А и Нголо Канте е контузен. "Челси" вече няма предишния си блясък. В "Байерн" отново цари спокойствие, откакто Ханзи Флик пое отбора. Сравнявам го с периодите на Юп Хайнкес.

Лотар Матеус
Лотар Матеус
В клуба всички са задружни. От феновете до отбора. Ханзи успява да достигне до всички в отбора и е на високо ниво като треньор и по отношение на комуникацията. За мен е напълно възможно "Байерн" да спечели требъл. Важно е играчи като Люка Ернандес и Кингсли Коман да останат здрави, защото често се контузват. Що се отнася да големия фаворит в Шампионската лига, за мен Ливърпул си остава №1 заради силното си представяне във Висшата лига. Не си правя изводи само от един мач. "Ливърпул" има качествата да елиминира "Атлетико" (Мадрид) в реванша, въпреки поражението с 0:1 в първата среща. През миналия сезон мърсисайдци показаха срещу "Барселона" как се правят обрати."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене