Кидсо ще оборудва бебока ни с количка

Когато бебето ни е на път да се появи на бял свят, обикновено има много неща, за които трябва да се погрижим. За някои от тях нямаме време и възможност да проявяваме каквито и да било претенции. Има обаче някои особено важни вещи от арсенала на младия родител, които трябва да изберем внимателно, защото заедно с новия член на семейството, те същото ще се превърнат в част от нашето ежедневие. Един такъв атрибут е именно бебешката количка.

Има няколко неща, които обезателно трябва да се вземат предвид, когато избираме возилото на нашия наследник:

- Възрастта - когато купуваме количката, трябва да съобразим модела с възрастта на нашето бебче. Далеч не всички колички са подходящи за най-малките. Важно е детето да може да бъде поставено в легнало положение с ортопедична позиция на гръбнака. Когато вземате това решение, помислете и за сезона - може би вашето мъниче ще порасне до лятото и тогава ще имате нужда от друга количка?

- Сезонът. В тази част на света обикновено ни се налага да заредим детето си не с една, а с две колички. Първата обикновено съответства на сезона, в който правим първата разходка с нашия мъник. Можем да помислим и за всесезонна или конвертируема количка, а също и за аксесоари, с които да можем да използваме една и съща през цялата година.

- А аксесоарите, както знаем от висшата мода, са не по-малко важни от цялостния тоалет, а понякога дори имат още по-голямо значение. Е, същото е и с количката за малкия бебок. Можем да изберем мрежа против насекоми, сенник или чувалче, с които да защитим детето от неприятни външни фактори в зависимост от сезона. Дъждобранът е особено важна приставка към детската количка, затова не бива да се пропуска. Несъмнено, това е най-добрият начин да защитим малчуганите от дъжд и сняг. Чантата за детска количка определено не е задължителен аксесоар - възможно е за целта да се използва каквато и да било чанта с подходящ размер и джобове. Формата на специалните чанти за детски колички обаче е чудесно пригодена, за да няма нужда да се разделяте с нея в нито един момент. Със специални закопчалки, тези минисакове могат да се окачват на дръжките на самата количка за максимално удобство на родителите. Кейс за бибероните - още един аксесоар, който не е фатално да пропуснете. Може да се пригоди стерилна кутия за тези толкова важни наши придружители, бибероните, само внимавайте да не я изгубите.

- Трябва да е лека. Обърнете необходимо внимание на една от най-важните характеристики на една количка - нейното тегло! Това важи с пълна сила, когато живеете на висок етаж и нямате асансьор, или пък имате, но той честичко се разваля. Но помислете за всички онези прагове, подлези, надлези, стълбища, баири и неравни тротоари, по които ще се движите всеки ден, излизайки на разходка със своето мъниче. Не позволявайте теглото на багажа, който носите, да разваля преживяванията ви по време на бебешката разходка. По същата причина се уверете, че количката е удобна за хващане и пренасяне. Тук е моментът да помислим и за други особености в съответствие с нашите необходимости. Ако тежестта е наистина от сериозно значение за вас, помислете за варианта олекотена количка.

- Пазаруването онлайн е много подходящо, когато изборът ни се определя от взаимодействието на много променливи. Използвайки възможностите на портала Kidso.bg да филтрираме по марка, цена, пол на детето, както и по сезон, можем да спестим време, пари, а и многото неприятни пропуски, често срещани, когато сме под пара.

- Дизайнът на количката е най-простият, но понякога толкова сложен въпрос! Всеки от нас има собствен вкус и желанието ни е бебешката количка да радва както нас и околните, а най-вече - мъника, който се вози в нея! 

Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене