Писателят Борис Акунин се е заразил с коронавирус

СНИМКА: Pixabay

Руският писател Борис Акунин оповести на страницата си във Фейсбук, че се е заразил с новия коронавирус, и призова читателите си да не изпадат в паника, но да бъдат бдителни, предаде ТАСС.

"Загърбих Фейсбук, защото се боря с новия коронавирус", се казва в съобщението. "Щом като укрепна физически, непременно ще споделя впечатления. Страхът от коронавируса е по-страшен от самия коронавирус. Трябва да сме бдителни, но няма причина да се изпада в паника.", написа писателят, предава БТА. 

Борис Акунин, чието истинско име е Григорий Шалвович Чхартишвили, започва да публикува свои литературни произведения през 1998 г. Най-известният му цикъл произведения е поредицата детективски романи "Приключенията на Ераст Фандорин".

Главният герой в поредицата е интелектуалец, който в края на 19-и и началото на 20-и век разследва престъпления, някои от които са извършени срещу държавни дейци. Съчиненията на Акунин са преведени на над 30 езика. Редица филми, като "Азазел", "Турски гамбит", "Статски съветник", "Пелагия и белият булдог", "Шпионин", са заснети по негови книги.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене