5 Авточасти от Carco.bg

Предлаганите днес нови или втора ръка авточасти са различни видове за отделните марки автомобили, но много хора прибягват до втория вид, които в повечето случаи са нискокачествени и бързо се повреждат. Сега обаче ще Ви представим онлайн сайта за втора ръка авточасти Carco.bg, който щателно подбира предлаганите в каталога си елементи, така че да гарантира обяви с отлично съотношение между цена и качество.

Какво е АГУ

Това всъщност е съкращение от автомобилна газова уредба. Съгласно едно от последните проучвания, около 11 милиона от превозните средства в света са оборудвани с нея. Тя накратко представлява специална система, позволяваща на двигателя да работи с газ, който е приблизително на половина по-евтин от бензина. Около 4 милиона от автомобилите в Европа използват газови уредби, които вече многократно са доказали, че могат да осигурят значително по-евтино гориво, а авточастите за тях са достъпни.

Кои са частите, които най-често имат нужда от поправка

Най-често повреждащите се авточасти са понасящите върху себе си определени големи натоварвания или работещите в екстремни условия. Това могат да са различните уплътнения на двигателя, семеринги, части от окачването или отделните механизми. В тази категория попадат и консумативите, които обаче не се поправят, а директно се подменят с нови. Това са например:

- Въздушните и горивните филтри;

- Крушките на фаровете;

- Чистачките.

Кои части са най-евтини за доставяне

С оглед на това, че куриерските фирми ценообразуват услугите си спрямо теглото на превозваните товари, можем да заключим, че най-евтините за доставка авточасти са най-леките. Без значение дали става дума за крушки, бушони, свещи и т.н. Доставката на по-тежките и обемисти резервни части за превозното средство, разбира се, ще Ви струват по-скъпо. Ако обаче искате по-точно да изчислите колко ще Ви струва доставката на поръчаните авточасти, това може да се случи по време на поръчката.

Кои са някои от марките с най-голяма издръжливост на пътя

Различни независими организации всяка година провеждат собствени проучвания относно нагласите на потребителите за най-издръжлива марка автомобили. Такива са например немските TUV и Dekra, както и американската Reports или J.D Power. Всяка от тях обаче използва различни методи за анализ и определяне на здравината на авточастите и в повечето случаи резултатите относно издръжливостта на марките на пътя се разминават. Ето и брандовете, които често участват в класациите:

- Audi;

- Honda;

- Lexus;

- Mercedes;

- Porsche;

- Toyota.

Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?

Напишете дума/думи за търсене