Народният театър пуска онлайн постановката "Опит за летене" по повод Деня на театъра

По повод професионалния си празник днес екипът на Народния театър реши да подари на всички свои зрители напълно безплатно онлайн излъчване на на един истински театрален шедьовър от активния ни репертоар – „Опит за летене".

"Отваряме за вас вратите на виртуалния салон на Голяма сцена точно в 19:05 часа на този адрес да се насладите на гения Йордан Радичков и спектакъла, режисиран от Стоян Радев!", пишат те на страницата си във фейсбук. 

Видеозаписът е осъществен за Народен театър „Иван Вазов” от Стефан Н. Щерев, а в него участва вече покойния актьор Йосиф Шамли. Това е и начин трупата да се поклони и към него в този ден, уточняват от Народния театър.

Освен него в постановката "Опит за летене" зрителите ще видят също Георги Мамалев, валентин Танев, Павлин Петрунов, Христо Петков, Стелиан Радев, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Зафир Раджаб, Марин Янев, Мария Каварджикова, Благовест Благоев и Николай Урумов. Сценографията на спектакъла е дело на Венелин Шурелов, музиката . е на Теодосий Спасов и костюмите са направени от Елица Георгиева. 

"С намигване ви напомняме, че за да се насладим на предстоящото представление, ви молим учтиво да не използвате вашите мобилни телефони за друго, освен за достъп до стрийминг платформата ни в YouTube. ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!", пишат още от екипа на Народния театър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене