Ицо Хазарта и Силвия Петкова пуснаха свои детски снимки

Ицо Хазарта като малък
СНИМКИ: ОФИЦИАЛНИ ПРОФИЛИ НА ЗВЕЗДИТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК И ИНСТАГРАМ

В дните, когато човек трябва да избягва социалните контакти с приятели и близки хора, за да предпази както себе си, така и тях, онлайн предизвикателствата добиват все по-голяма сила. Напоследък едно от най-популярните е качване на детска снимка във фейсбук или инстаграм. Част от българските звезди също се включиха него. Един от последните е Ицо Хазарта. На фотото малкият рапър изглежда ядосан и е отворил широко устата си. Фенове се пошегуваха в коментарите, че е гладен ("Гладен" е заглавието на една от последните му песни). 

Малката Силвия Петкова
Малката Силвия Петкова
Актрисата Силвия Петкова също се включи в предизвикателството. "Ето и малкото Силванче", шеговито написа към фотото тя. На него е широко усмихната и си личи, че усмивката й не се е променила и до днес. 

Кадър от видеото на Орлин Павлов
Кадър от видеото на Орлин Павлов
Певецът Орлин Павлов вдигна предизвикателството на ново ниво. Той публикува кратко видео във фейсбук. В него е още дете, което явно си е ударило брадичката, защото носи бяла лепенка. 

Сантра на 5 г.
Сантра на 5 г.
Колежката му Сантра публикува снимка като малка. "Тук съм на 5 г.  Снимката е от детската градина и съм с пуловер, плетен от мама. Колко беше прост животът тогава", написа певицата. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене