Поли Генова и Орлин Павлов подготвят виртуален дует с децата си

Поли Генова
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ПЕВИЦАТА

Карантината не означава, че трябва да загърбите социалните си контакти нито пък да изпадате в изолация. Българските звезди отново са пример, че макар и от дома си могат да творят и същевременно да заразяват с позитивна енергия.

Певицата Поли Генова публикува в инстаграм няколкоминутно видео, в което разговаря с Орлин Павлов. Двамата са приятели от дълго време и като такива една от първите теми е свързана с децата им. Поли Генова има син Даниел, а Орлин Павлов - дъщеричка на име Елизабет.

"Питай къде е твоята приятелка Елизабет", насърчава сина си певицата. Павлов пък отвръща, че малката е в съседната стая и хапва "жестока попара". "Много късно, тя в колко става?", пита Генова. "Някой път в 7 ч, а сега към 8-8,30 ч, което е готино, защото си поспиваме малко повечко", обяснява изпълнителят.

Певицата каза, че само веднъж да се оправи положението с коронавируса, ще покани семейството на Павлов на гости, за да могат децата да потичат на воля в двора на къщата й. "Те имат много нужда да търчат", казва Генова.

Тя обмисля и как да отбележи рождения ден на Даниел, който се пада на 12 април - по време на карантината. "Аз съм го измислила, ще направим онлайн парти", с усмивка казва певицата.

Във видеото се вижда, че малкият расте под грижите на артист. Той си играе с музикални играчки. Така на Генова и хрумва да направи виртуален дует с Павлов, а децата им да се включат, като правят нещо отстрани. Изборът на песен оставиха в ръцете на феновете си. Единствените им условия са да е българска и весела.

Орлин Павлов с тениска Stay Home 
СНИМКА:ОФИЦИАЛЕН ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ПАВЛОВ
Орлин Павлов с тениска Stay Home СНИМКА:ОФИЦИАЛЕН ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ПАВЛОВ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене