„Левски“ тренира по график

Футболистите на „Левски“ тренират във фитнеса на „Герена“

Тренировки по специално изработен график. Така действат в „Левски“ по време на принудителната пауза в първенството заради пандемията от коронавирус.

Треньорския щаб на „сините“ е изготвил програма на играчите. Според нея всеки ден те тренират във фитнеса на „Герена“. Това става по график. Футболистите минават през залата за физическа подготовка един по един. Всеки има определено време, за да изпълни заданията си. Те не се засичат, за да изпълнят мерките против разпространението на болестта.

Всички футболисти с изключение на Холамр Ейолфсон са в София и продължават да спазват изолацията. Те стоят по домовете си като излизат само за тренировките на „Герена“ и до магазина.

Бранителят единствен бе пуснат да се прибере в родната Исландия. Причината е раждането на сина му преди няколко дни. Защитникът също има изготвена програма, която изпълнява вкъщи.

Днес той ще стане първият играч на „Левски“, който ще отвори вратите на дома си за феновете. С исландеца клубът стартира поредица от видео включвания с футболистите. В тях те ще „поканят“ привържениците в своите домове. От там те ще представят свои любими кътчета, предмети, сувенири и награди. Редом с това ще отговарят на въпроси и ще предизвикат свой съотборник да се включи в поредицата.

Полският гранд „Легия“ (Варшава) се отказа от възможността да привлече нападателя на „Левски“ Найджъл Робърта, съобщи sport.pl. Човек от клуба е потвърдил за интерес към нидерландеца, но също така е категоричен, че на този етап негов трансфер не седи на дневен ред.

 Ейолфсон бе пуснат в Исландия
Ейолфсон бе пуснат в Исландия
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене