Кантона щял да пребие турски полицай

Кантона не е забравил турското ченге

Легендата на "Манчестър Юнайтед" Ерик Кантона е искал да пребие турски полицай. През 1993 г.. "червените дяволи" правят 0:0 в гостуването си на "Галатасарай", но отпада след 3:3 в първия мач. След края на мача в Истанбул Кантона налита на съдията, който не е дава дори минута продължение. Спрян е от полицай, който дори го удря с палка. За любопитната случка разказва бившият капитан на "Юнайтед" Рой Кийн. 

"В съблекалнята Ерик просто полудя - признава Кийн. - Той беше решен да се върне на терена, за да подреди ченгето, което го изведе с палка в ръцете. Ерик беше голям мъж и беше сериозен. Той настоя, че ще пребие онзи „ши**няк”. Необходими бяха обединените усилия на Алекс Фъргюсън и асистента му Брайън Кид и няколко играчи, за да го удържат. Обикновено винаги съм готов за битка, но не бях готов за тази, тъй като турците бяха много."

„Влуди ме факта, че ме удариха с палка по главата - обяснява самият Кантона. -  Бях също така гневен, че отпаднахме, както и от играта на противника, но това ме вбеси най-много. Това не щастно турско л***о с униформа. Може би някой ден пак ще се срещнем."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене