Кей-поп звезда излъга феновете си, че е заразен с COVID-19

Южнокорейска кей-поп звезда от групата JYJ /Джей Уай Джей/ излъга феновете си за 1-ви април, че се е заразил с новия коронавирус, предизвиквайки вълна от възмущение в страната, предадоха Ройтерс и БТА.

Джеджун Ким, известен още като Джеджун, си направи лошата шега в Инстаграм, след което изтри поста си оттам. Той е член на известната момчешка банда JYJ с много фенове в страната и по света. Само в Инстаграм изпълнителят има над 1,9 милиона последователи. Той ги информира за 1 април, че е заразен с Ковид-19 и е настанен в болница."Заразяването ми стана благодарение на моята небрежност, като не спазих благоразумните заръки на правителството и на моите приятели", написа Джеджун.

След няколко часа 34-годишният поп идол разкри, че е отишъл прекалено далеч с първоаприлската си шега. Той желаел само да предупреди феновете си да се пазят.

В южнокорейските социални мрежи се разгоря ожесточен дебат относно постъпката на певеца. Не се разбра дали той наистина се е шегувал, или е имал сериозни намерения относно спазването на забраните. Но при всички случаи шегата му беше оценена като неудачна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене