Газа гори, но от страст

Пол и Уенди не се крият в карантината

Футболната легенда нехае за карантина, разхожда кучета и не кърка

Емблематичният за английски футбол Пол Гаскойн е лудо влюбен и някаква си китайска кашлица не може да го изплаши. Легендата е неразделен, откакто е в сила карантината, с новата си изгора Уенди Лийч, свидетелстват папараци на Острова.
52-годишният Газа се е пренесъл в Салфорд, графство Манчестър, при 43-годишната блондинка и майка на две деца. Двамата нехаят за рестрикциите, като разхождат из местните улици и парк две дребни кучета, явно собственост на блондинката. Същевременно се държат за ръце, за да засвидетелстват чувствата си. И като примерен мъж, легендарният футболист мъкне от магазина пликове с покупки, уловен е той от обектива на любопитен фотограф.

Газа пазарува без страх
Газа пазарува без страх

Страстта гори в гърдите на Пол и Уенди. Oт няколко седмици двамата живеят заедно в условията на бедствието, свидетелстват близки до дамата пред в. ДСънУ. Гаскойн дори е направил стъпката да положи усилие да се откаже от алкохола и любимото си занимание да се налива по кръчмите. Той гълтал специални хапчета, от които му става лошо, ако обърне повече от чаша вино или една бира. За въздържанието в момента му помага и фактът, че кръчмите са затворени заради пандемията и изкушението го няма.
Близък на г-жа Лийч обяснява, че запознанството между нея и Пол се случило в испанския курорт Коста дел Сол още в края на миналото лято. Газа, верен на себе си, се запивал с други алкохолици из местните барове, където срещнал хубавата Уенди. Излишно е да се казва, че тя също не страняла от чашката, а се превърнала в добра компания на любимеца на футболните фенове.
Тогава до чувства не се стигнало, а след края на ваканцията всеки се върнал към ежедневието си. Но връзката не прекъснала, двамата общували по телефона и социалните платформи, виждали се, но не редовно. Докато пожарът на любовта не пламнал в сърцата им и не ги събрал под един покрив. В началото, в интерес на истината, Пол веднага закиснал бурето в близкия пъб с местните юнаци, но Уенди изтърпяла стоически преди любимият й да започне терапия и раздяла с алкохола.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене