Мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев: Джошуа не може да избяга от мач с Кобрата

Ивайло Гоцев (вляво) движи делата на Кобрата заедно с легендата Боб Аръм (най-ниският) и бившия адвокат на Дон Кинг - Джон Уърт (вдясно)

В САЩ паниката не е толкова голяма, споделя от Лас Вегас боксовият агент


Антъни Джошуа не може да избяга от мач с Кубрат Пулев, убеден е мениджърът на българския боксьор Ивайло Гоцев. Битката за световните титли в тежка категория беше отложена за 25 юли заради ситуацията с коронавируса. Дербито отново ще се състои на футболния стадион на "Тотнъм".
"Засега това са плановете. Следим обстановката. Виждате как няма нищо сигурно в целия свят - добави Ивайло Гоцев пред "България Днес". - Много зависи каква ще бъде обстановката през април."
В английските медии промоутърът на Джошуа - Еди Хърн на няколко пъти заплаши, че неговият клиент може да промени своите планове, ако срещата с Кобрата не се състои през лятото. Той намекна, че това може да означава битка на британския шампион с неговия сънародник Тайсън Фюри към края на годината.
"Това няма как да се случи. Джошуа не може да избяга от този мач, защото има задължение да защитава титлата срещу Пулев - обясни Ивайло Гоцев. - Освен това Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър са се разбрали за трети мач. Просто изчакват развитието на ситуацията с пандемията, за да видят какво ще се случи."
Гоцев живее в Лас Вегас със своята съпруга Мария, а техните дъщери са в Лос Анджелис.
"Тук няма чак толкова голяма паника. Хората ходят по улиците, но спазват дистанция - обясни Ивайло Гоцев. - Много е важно да не се поддаваме на стреса. Не е добре да се изкупуват по 3-4 колички с продукти, защото няма да има за всички хора. Напълно нормално е магазините да не издържат на потреблението и да слагат на места лимити, защото доставките вероятно са затруднени."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене