Остани у дома! Спортувай с "24 часа" и WNESSTV

6 полезни гимнастики, които ще ви раздвижат, докато сте вкъщи

Йога, пилатес, фитнес, гимнастика за бременни и възстановяване след раждане, кросфит, ресторативно движение - всички тези полезни гимнастики вече са на един клик разстояние за читателите ни.

Видео тренировките, които започват да се излъчват на сайта на вестника www.24chasa.bg с партньорството на WNESSTV - първата и единствена wellness телевизия у нас, предоставят на всеки възможността да тренира в комфорта и уюта на собствения си дом.

Упражненията са разработени от професионални инструктори, които са сред най-добрите в България. Като Сами Хосни например, който предизвиква да изваете съвършено тяло. Оказва се, че видимите резултати са напълно постижими и в домашни условия. Достатъчно е да практикувате интензивните му тренировки за цялото тяло. Сами Хосни е лайфкоуч и персонален фитнес инструктор.

В йога практиката ще ви въведат водещи български и европейски инструктори като Марлене Смит, Деси Атанасова, Светла Иванова и др. Йогата помага да заздравим тялото си и да раздвижим всяка отделна система в него. В тренировките са включени йога за бременни със Светла Иванова, както и специалните поредици “Детокс йога”, “Асани по чакрите” и “Ин йога”.

Фитнесът у дома е с Ралица Кашинова - шампионка по бодибилдинг и дългогодишна професионална инструкторка по фитнес. Тя ще ви помогне да направите силни коремни мускули и да изваете стегнато и атлетично тяло.

Поредицата “Пилатес с Диляна Костова” ще ви въведе в света на този уникален по рода си метод, който с времето укрепва, възстановява, заздравява и тонизира цялото тяло.

“Гимнастика за бременни” и “Възстановяване след раждане” с Ваня Висарионова са специализирани поредици за бъдещи и млади майки, чрез които спортът за тях става достъпен у дома.

Особено полезна за всички, които работят вкъщи, е поредицата “Ресторативни практики” с Ваня Висарионова. Тя помага на хората да възвърнат естествената си стойка и да се избавят от всички болежки, които, без да искат, си причиняват сами, прекарвайки дълги часове в работа на бюро например.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене