Златна детска класика от издателство “Труд”

Всички детски, а и не само детски книги на издателството са намалени с 25% до 12.4.

Детските книги празнуват. От 1967 г. насам те имат празник, който съвпада с рождения ден на датския писател Ханс Кристиан Андерсен.

От издателство “Труд” представят най-добрите и интересни детски класики в две поредици “Златни детски книги” и “Жива вода”.

Наскоро излезе 78-ото заглавие в поредица “Златни детски книги”. Историята в “Край Рио де ла Плата” от Карл Май една тайна влече млад немец към вътрешността на Аржентина, където среща революционера Лопес Хордан. По пътя си се натъква на различни хора – лукави политици, военни и богати търговци, замесени във вътрешнополитически борби, берачи на чай, гаучоси, пеони, емигранти от Европа, потърсили нов живот в Америка, и много други. Младият мъж доказва, че е подготвен за предизвикателствата на суровия живот сред дивата природа.

В поредицата са намерили място най-добрите книги - “Тримата мускетари”, “Питър Пан”, “Шумът на върбите”, “Том Сойер”, “Мечо Пух”, българските “Хитър Петър”, “Приказки” от Ангел Каралийчев, “Приказки” от Николай Райнов в два тома, “Лили”, “Васко да Гама от село Рупча” и още много…

До края на годината от издателството подготвят и том с Руски народни приказки.

В “Жива вода” книгите в поредицата са голям формат, цветни илюстрации и твърда корица. Илюстрирани от проф. Виктор Паунов, самия Вилхелм Хауф, А. А. Милн, младата художничка Матея Аркова и др. За празника на детето предстои издание на “Пинокио” - едно от най-превежданите произведения за всички времена по цял свят.

Издателство “Труд” е лицензиран издател за България на всички книги, свързани със Зайчето Питър. Тъй като премиерата на втория филм се отложи за лятото, книгата ще разкрие какви са новите бели (и беди) на зайчето.

Всички детски, а и не само детски книги на издателството са намалени с 25% до 12.04. Доставката е 4 лв. за цялата страна.

Останете вкъщи с любима книга.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене