Издателство “Сиела Норма” навършва 35 години

През април прави подарък на читателите си - книги с

35% отстъпка

Компанията “Сиела Норма” празнува 35 години от създаването си с комплимент към своите клиенти.

През 1985 г. с основаването на “Норма” се поставя началото на компания, която 35 години по-късно е доказан лидер на българския пазар и доверен партньор на бизнеса.

За малко повече от две десетилетия “Норма” вече е изградила традиции в разработването на правно-информационен софтуер, за да намери през 2010 г. верния партньор в лицето на “Сиела”.

И ето, че през 2020 година “Сиела Норма” навършва 35 години!

По този повод издателство и книжарници “Сиела” се обръщат към своите читатели с малък подарък.

Всички знаете, че приказките обикновено завършват с “и три дни яли, пили и се веселили”. Но празненството ще продължи целия април! От 00,00 часа на 1 април до 24 ч на 30 април всички книги на издателства “Сиела” и Deja Book ще се предлагат с отстъпка 35% онлайн на www.ciela.com*!

А целият екип на издателството ще се опита да улесни нелеката задача по избирането, като споделя своите препоръки всяка седмица!

Днес зад утвърдената марка “Сиела Норма” стоят един от иноваторите в областта на правно-информационния софтуер, едно от най-големите издателства у нас и най-бързоразвиващата се верига книжарници в България.

Екипът на компанията благодари за лоялността и доверието на своите дългогодишни клиенти, партньори и колеги, като си пожелаваме много творчески идеи отвъд хоризонтите, които заедно да превръщаме в нашите осъществени цели.

*Промоцията важи до изчерпване на количествата в склада на онлайн магазина. В предложението не влизат книги в друга промоция, обявена до 1 април, книги на цена 5 лв. или по-ниска, предстоящи заглавия или такива, издадени при специални условия.

Ето и класацията на издателството за седмицата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене